
Kocamaar Çiftliği Keçiboynuzu Özü Portakal Tarçın 350 gr
İçindekiler:
Keçiboynuzu Özü, Portakal Kabuğu Yağı, Limon Suyu, Tarçın
Keçiboynuzu özü doğal olarak sütün 3 katı kalsiyum içerdiği için özellikle süt ürünleri tüketmeyen ya da tüketemeyen kimseler için değerli bir besindir. Bu özelliği sebebiyle kendi başına tüketilebileceği gibi; pasta, kek, dondurma ve kreplerin üzerine lezzetli bir sos olarak da kullanılabilir.
Kalsiyum, magnezyum, demir, fosfor, çinko, A, B1, B2, B6 ve B12 vitaminleri gibi insanların ihtiyaç duyduğu tüm vitamin ve mineralleri içerir.
Keçi boynuzu özü nasıl tüketilir?
Yetişkin bireyler sabah aç karnına keçi boynuzu özünü 2-3 yemek kaşığı yiyebilir.
Çocuklar kahvaltıda 1-2 yemek kaşını geçmeyecek şekilde tüketebilir.
Ayrıca bebekler için de 1-2 çay kaşığı verilmesi önerilir.
İsteğe bağlı su ile karıştırılıp meyve suyu gibi içilebilir.